Carrière

Elke jaar maakt RALplast zo’n 5 miljoen kunststof producten voor haar klanten allen met als doel het leven van zowel de consument als de retail makkelijker en aangenamer te maken. Bij RALplast hebben we een grootse groeiambitie. Onze medewerkers zijn een onmisbare schakel in het waarmaken van deze ambitie; wij zijn ervan overtuigd dat zij het grote verschil maken.

Werken bij RALplast betekent deel uitmaken van een middelgroot, dynamisch bedrijf waar zowel een persoonlijke benadering als een no-nonsensecultuur centraal staan. Het betekent scholing; iets waar wij veel waarde aan hechten. Om het beste uit iedere werknemer te halen zijn er daarom bij RALPlast uitgebreide kansen voor het volgen trainingen en cursussen binnen jouw persoonlijke vakgebied.

Daniel - Spuitgiet operator

‘’Als spuitgiet operator ben ik verantwoordelijk voor het instellen van de machines en de robots. Denk aan het verwisselen van de matrijzen en het instellen van de juiste kleuren op de machines. Het allerleukste aan werken bij RALplast vind ik het werken met de machines en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

De sfeer binnen RALplast is typisch Brabants. Iedereen helpt elkaar, is enthousiast en er is voldoende ruimte voor humor en gezelligheid. Ook werken we met recycled plastic, daar ben ik trots op!’’

daniel
Kamil

Kamil - Assemblage medewerker

‘’Ik werk nu 3 jaar bij RALplast als assemblage medewerker. RALplast is een kleine organisatie waardoor iedereen elkaar kent en je niet als een nummertje wordt behandeld. Iedereen is bereid om elkaar te helpen. Dat is fijn!

Als assemblage medewerker controleer ik heel veel verschillende producten op bijvoorbeeld de kleur en de kwaliteit. Het mooiste en meest praktische product dat RALplast maakt vind ik de Q-line box, vooral die van 72 liter!’’

 

Walther - Logistiek medewerker magazijn

‘’Omdat RALplast een kleine organisatie is doe ik veel verschillende werkzaamheden en is geen dag hetzelfde. Ik ben verantwoordelijk voor álle magazijn werkzaamheden, waardoor ik niet alleen maar aan het laden en lossen ben.

Het grootste pluspunt aan werken bij RALplast vind ik de collegialiteit. Ook is RALplast aan het groeien en vind ik het fijn om in een groeiende organisatie te werken. Dat brengt leuke uitdagingen met zich mee.’’

ral

Zie je geen vacature staan die bij je past?

Stuur je CV en een motivatiebrief waarin je ons verteld wat voor baan je zoekt, wat jouw talenten zijn en wat je ons te bieden hebt naar vacatures@ralplast.nl. Wellicht hebben wij in de toekomst wel een passende baan voor je!

Vragen over loopbaanmogelijkheden bij Ralplast?

Bij vragen over de mogelijkheden en openstaande vacatures bij RALplast kunt u contact opnemen via e-mailadres vacatures@ralplast.nl.